V Japonsku vybírají zaměstnance podle krevní skupiny. Ta může ovlivnit naši povahu. V předchozích dílech jsme se seznámili s predátory – nositeli krevní skupiny 0, s perfekcionisty s krevní skupinu A i s pravdomluvnými rebely se skupinou B. Nyní nám zbývá poslední varianta, která je charakteristická svou ctižádostivostí. Nejmladší ze všech, AB.

Krevní skupina AB

Tato krevní skupina je ze všech nejmladší a nevyskytuje se často. Lze ji považovat za takové dítě předchozích krevních skupin. Vznikla totiž jejich promícháním. A jako správné dítě, si i ona vzala od svých rodičů- ostatních krevní ch skupin, některé vlastnosti. Krevní skupina AB je stará pouhých tisíc let.
Lidé s krevní skupinou AB převzali od 0 její touhu po úspěchu, od B zase odpor k pravidlům a skupina A jim dala do vínku racionalitu. Krevní skupinu AB měl dokonce údajně také Ježíš. Její novodobí nositelé se projevují přesně jako každá nová generace: mladí, neklidní a nadějní. Mají pocit, že všemu nejlépe rozumí, jsou zvídaví a s dětskou naivitou se vrhají do nových věcí i vztahů, a to jen proto, aby se spálili, ale nepoučili. Touží po změně a rozletu, chtějí se oprostit od starých řádů. Jejich mysl je pokroková, uvažování správné, ale stejně jako většina mladých lidí, i oni nakonec narazí na nedostatek zkušeností a rozdílnost mezi ideály a realitou. Nositelé této krevní skupiny mají zpravidla svoje osobní kouzlo a šarm. Dokáží se vymluvit z každé situace, jsou výborní řečníci a mistři improvizace. Jedná se o romantiky a citlivé duše. Své emoce prožívají velmi opravdově. Proto mají sklony k psychické nerovnováze. O lidech s touto krevní skupinou se říká, že patří mezi nejčastější sebevrahy. Jejich energie, dobrá vůle, citlivost a touha po změně k lepšímu, je bohužel často konfrontována s tvrdou realitou našeho světa, a pro citlivou duši nositele krevní skupiny AB, toto může mít fatální důsledky. Jsou to lidé plní přátelství, lásky, tolerance, kteří více myslí na ostatní než na sebe.
Jejich komunikační schopnosti jsou přímo excelentní. Často se uplatní ve světě showbyznysu. V takovém prostředí dosahují opravdu vysokých úspěchů. Popularitu sice milují, ale s její odvrácenou stranou tváře se bohužel neumí vyrovnat. Získaný úspěch, peníze i sláva, jim často pomotá hlavu. Jsou úspěšní především jako herci, moderátoři, zpěváci nebo baviči. Jsou také výbornými barmany nebo číšníky. Někteří z nich mají přímo magické nadání, proto se zajímají o karty nebo jiné druhy věšteb. Naopak, vyhýbat by se měli jakémukoliv povolání, které vyžaduje řád a disciplínu. Nositeli této krevní skupiny byli například John F. Kennedy nebo Marilyn Monroe.

V posledním díle našeho seriálu shrneme vztahy mezi jednotlivými krevními skupinami.

CategoryZaměstnanci

© 2023 PersonálníŘeditelka.cz od Personální institut, s.r.o.

logo-footer